Instal·lacions

Magatzematge i Producció

Les nostres instal·lacions habiliten una òptima conservació i un correcte especejament i envasat dels productes càrnics.

Carns Prior S.L. disposa d'unes instal·lacions que garanteixen una conservació i especejament de les canals per satisfer les necessitats i demandes dels nostres clients. Per a això disposem de cambres frigorífiques i de congelats, sala d'especejament, obrador i sala d'envasament.

Totes les instal·lacions estan integrades en el mateix establiment i disposen d'un sistema de monitoratge que ens permet un control i registre detallat de les temperatures a cada moment.

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Política de Cookies.