Producció

Producció

Més del 25% de les canals de be i boví comercialitzades per Carns Prior S.L., tenen el seu origen en granges pròpies i/o associades, situades a les millors regions ramaderes de Catalunya i Aragó.

El seguiment de la carn s'inicia doncs en la més primerenca edat. L'engreixi de bens i vedelles es realitza amb una dieta natural de pinsos basada en farratges i cereals nobles.

Al final d'aquest procés que dura aproximadament 3 mesos en els bens i 11 en el bestiar boví, es realitza el sacrifici en escorxadors homologats CE (Mercabarna, Sabadell i Gremial de Catalunya).

Després de l'oreig, les canals de boví i oví són traslladades al nostre magatzem frigorífic on amb posterioritat es procedirà, en funció de les especificacions de cada client, al seu especejament, envasat i etiquetatge.

En cadascuna de les fases de producció comptem amb la supervisió de l'entitat auditora externa LABORATORIS ANABIOL que regularment inspecciona i analitza pinsos, materials i utensilis, emetent informes amb periodicitat quinzenal.

En el curs de l'any 1999 Carns Prior S.L. va implementar un programa de seguiment i trazabilitat de la carn de boví. Des del seu naixement fins al punt de venda final la carn roman correctament identificada gràcies als seus codis, permetent els registres informàtics certificar qualsevol de les fases de desenvolupament i encebament del vedell, coneixent la seva alimentació i la identificació de l'explotació.

Aquest programa va ser l'embrió i la base sobre el qual s'ha sustentat la nostra marca pròpia VEDELLA CERTIFICADA CARNS PRIOR, autoritzada a principis de l'any 2000 pel Ministeri de Sanitat i Consum i el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

La VEDELLA CERTIFICADA CARNS PRIOR assegura la qualitat i puresa de la carn que servim, de manera que els nostres clients tenen la certesa d'obtenir un aliment lliure de qualsevol mètode il·lícit per l'engreixi, sacrifici i la posterior manipulació i emmagatzematge.

Posteriorment es va desenvolupar una línia d'OVÍ AMB GARANTIA DE QUALITAT recolzada en la producció de Ca Casas (Catalana d’Ovins S.L.), granja de Cervelló que va desembocar en la creació del BE CERTIFICAT CARNS PRIOR, que s'avança en controls, qualitat i trazabilitat a les exigències futures del mercat únic Europeu.

LLETÓ DELS PIRINEUS® Amb caràcter estacional per la seva idiosincràsia especial, en Carns Prior S.L. es comercialitza un be recental amb alimentació materna exclusiva seleccionat de les millors zones del pirineu.

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Política de Cookies.