Control de Qualitat

L'Ingredient Bàsic

La qualitat és la premissa bàsica per poder oferir un producte d'adequat a les necessitats i expectatives dels nostres clients.

CARNS PRIOR SL disposa de processos de millora contínua del sistema de gestió i del nivell de competitivitat com un principi bàsic per poder satisfer a les necessitats dels nostres clients.

Per aquest motiu tenim implantat un sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments basat en els principis del *Codex *AlimentariusMundi i Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític complint amb els requisits legals.

El nostre Departament de Control de Qualitat vés-la estrictament per la seguretat alimentària i la qualitat organolèptica, i disposa de mecanismes de seguiment i control apropiats.

A més, i mitjançant, les nostres línies de carns certificades VEDELLA CERTIFICADA PRIOR i PROVEDELLA 'LA NOSTRA' afegeixen un plus de qualitat que assegura l'excel·lència de matèries primeres i productes finals.

 

 

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Política de Cookies.