Carns Prior S.L.

Som una empresa familiar present en el sector càrnic des de 1950, amb producció adequada a la demanda de cada mercat.

Ens iniciem com a criadors de bestiar oví fins que a mitjan dècada dels setanta ampliem la nostra activitat a la comercialització i distribució majorista de carns de boví, oví i caprí.

Al 1979 inaugurem les instal·lacions de magatzem frigorífic i sala d'especejament a Sant Joan Despí.

Com a mostra de la nostra adaptabilitat, incloem en els noranta la manipulació, filetejat i envasament retràctil en safates de carn d'oví, per finalitzar amb la inclusió en la nostra gamma de productes del filetejat i envasat en atmosfera protectora de boví, oví i caprí.

A principis de la dècada dels 90 ens iniciem en la manipulació, filetejat i envsat en retràctil de safates de carn d'oví i posteriorment incloem en la nostra gamma de productes el boví i el caprí i l'envasament en termosellat i en atmosfera protectora per allargar la vida mitjana dels nostres productes.

Des del principi, el nostre objectiu és donar resposta a les necessitats d'un mercat exigent i dinàmic, basant el nostre desenvolupament en el més ampli concepte de qualitat amb:

 • Selecció en origen dels millors exemplars de races càrniques de boví i oví.

 • Seguiment constant durant el desenvolupament, nutrició, hàbitat i transport dels animals.

 • Sacrifici en escorxadors que garanteixen el menor sofriment de l'animal i menor estrès de la carn.

 • Anàlisi, inspecció, controls de qualitat.

 • Instal·lacions frigorífiques pròpies.

 • Producció adequada a la demanda de cada mercat:

  -Canals de boví, oví i caprí.
  -Especejament, poliment i envasat.
  -Porcions, empaquetat i etiquetatge.

 • VEDELLA CERTIFICADA CARNS PRIOR. Marca pròpia autoritzada pel Ministeri de Sanitat i consum i el Departament d'agricultura, ramaderia i pesca de la Generalitat de Catalunya.

 • VEDELLA CERTIFICADA PROVEDELLA 'LA NOSTRA'. Vedella criada a Catalunya en els últims sis mesos i subjecta a estrictes controls de qualitat en nutrició i maneig.

 • BE CERTIFICAT SELEXAI. 'El xaidelspastorscatalans' agrupació ramadera de productors de productors de bestiar oví de qualitat.

 • LLETÖ DELS PIRINEUS. Be d'alimentació exclusivament materna de qualitat exclusiva.

 

 

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.Política de Cookies.